Një pjesëtar i Policisë së Kosovës derisa ishte duke udhëtuar me automjet ka gjetur një person pa shenja jete në fshatin Lubinje e Ultë në Prizren.

Ngjarja ka ndodhur rreth orës 06:25, njofton Klan Kosova.

Njësitë përkatëse dhe ekipi mjekësor kanë dalë në vendin e ngjarjes ku është konstatuar vdekja e viktimës.

Loading...