Më datë (14-mars) rreth orës 21 e 10 minuta, 57-vjeçari Z.Gj. nga Gostivari, në Sektorin e Punëve të Brendshme Tetovë, ka denoncuar se në atarin e fshatit Kryqi i Mitros, në sipërfaqe prej 200 metër katrorë, persona të panjohur kanë prerë 18 rrënjë drunjë të dushkut pronë e kishës ,,Shën Dhimitri”.
Është kryer inspektimi në vendin e ngjarjes dhe merren masat për gjetjen e kryerësve dhe zbardhjen e plotë tër rastit.TS

Loading...