Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës, Damjan Mançevski në Click Plus të TV21, deklaroi se në këto kushte që gjendemi si shtet ku nuk ka të holla, partitë politike do të duhet të heqin dorë nga financimi përmes buxhetit të shtetit.

Loading...