Duan ta kalojnë Ali Ahmetin në ndërkohë që rrezikojnë t’i kalojë Zoran Zaev .I pari dihet se akoma është kreu integrist por kush do marrë primatin e të dytit te shqiptarët ,kjo është çështja?!

Në këtë dyzinë partishë në Maqedoni partia më e madhe shqiptare fituese e të gjithë cikleve zgjedhore te shqiptarët mbetet BDI ndërsa lideri i pakontestueshëm mbetet Ali Ahmeti informon TetovaSot.Këtë e tregojnë të gjitha anketat deri tani por edhe fitoret serike në gjithë zgjedhjet .Por pyetja e madhe është se kush është lideri më i madh i dyti për nga forca politike te shqiptarët në Maqedoninë e Veriut.Depërtimi i LSDM-së në terrenin shqiptarë e vendos Zoran Zaevit në listën e liderit të dytë bashkë me tjerët te shqiptarët madje Zaev shkoi aq larg sa u shprehë se do fitojë në zonën më të madhe shqiptare në njësinë numër 6. Në skenën politike shqiptare poashtu drejtues partie janë edhe Zijadin Sela,Menduh Thaçi,Bilall Kasami,Afrim Gashi dhe Vesel Memedi. Që të gjithë thonë se do fitojnë dhe që të gjithë thonë se do jenë në qeverinë e ardhshme por akoma nuk dihet se cili prej tyre është lideri i dytë pas Ali Ahmetit me më shumë peshë politike kuptohet nëse Zaev është për ta rivali kryesorë ?!TetovaSot