Gjatë fundjavës u zbulua se produksioni i Hollyoaks është ndaluar për shkak të pandemisë koronavirus.

Dhe ylli i emisioit Chelsee Healey, e cila luan si Goldie McQueen ka përfituar nga koha e saj e pushimit për të ndarë disa imazhe të zjarrta në Instagram.

Loading...