Molly, mbiemri i së cilës nuk bëhet i ditur, u diagnostikua dhe filloi terapitë kundër kancerit në vitin 2011.

Por kur mësoi disa kohë më pas që kanceri i saj avancoi në një shkallë të pashërueshme, ajo vendosi të ndahet nga burri i saj dhe të eksperimentojë në aventura seksuale.

Të gjithë historitë e saj të tradhtisë, gruaja e regjistroi me një kamera me ndihmën e shoqes më të mirë, Nikki.

“Seksi më bën të ndihem e gjallë”, tha Molly.

Sakaq, gruaja u shpreh se arriti të ketë deri në 180 kontakte meshkujsh në aparatin e saj celular si edhe përfundoi duke dërguar foto nudo në aplikacione takimesh online.

Loading...