Mbrëmë rreth orës 01.00, pjestarët e policisë nga SPB-Tetovë-Departamenti për Punë të Brendshme Gostivar, kanë privuar nga liria 18- vjeçarin S.A. dhe 21- vjeçarin nga Gostivari, për shkak të dyshimit se në mënyrë të paligjshme kanë vjedhur pesë thasë me dru të prera për ngrohje.
Dy personat nga Gostivari janë mbajtur në Stacionin policorë Gostivar dhe pas zbardhjes dhe dokumentimit të plotë të rastit, do të pasoj parashtresë adekuate.TS

Loading...