Dje rreth orës 18 e 50 minuta, në rrugën ,,JNA,, në Gostivar, është privuar nga liria 31-vjeçari B.S. nga Gostivari, i cili paraprakisht ka kryer vjedhje në një objekt hotelerik që gjendet në të njëjtën rrugë.
Rasti është duke u zbardhur dhe kundër personit B.S. do të pasojnë parashtresa adekuate.TS

Loading...