Koronavirusi shtyu qeverinë të merrte masa të rrepta por ka dhe nga ata të cilët nuk “duan t’ia dinë”.

Një familje në Elbasan duket se nuk e ka respektuar, pasi ka kryer ritualin e dasmës normalisht. Me pajton e pa asnjë masë mbrojtëse, dasmorët shihen të festojnë.

Kujtojmë se sot, numri i të prekurve ka shkuar në 42 ku tre prej tyre janë në trajtim intensiv.

Loading...