Sonte rreth orës 21.00 në Repicë të Vogël zajrri ka kapluar një shtëpi. Sipas komandatit të Zjarrfikësve Uka Aliti nuk ka të lënduar por vetëm deme materiale.

“Zjarrfikësit arritën në kohë, dhe lokalizuan zjarrin. Nuk ka të lënduar por vetëm dëme materiale” u shpreh Uka Aliti për TS.

 

Loading...