Dje rreth orës 09 e 30 minuta, në rrugën magjistrale Gostivar-Kërçovë, tek rrugëkryqi i ,,Mavrovës” pjestarët e policisë nga SPB Tetovë- Departamenti për Punë të Brendshem Gostivar, e kanë privuar nga liria 33-vjeçarin K.E. nga Republika e Shqipërisë, i cili ilegalisht ka qëndruar në vendin tonë informon TetovaSot.
Shtetasi shqiptar, është mbajtur në Stacionin policorë Gostivar, për procedurë të mëtutjeshme dhe i njëjti është deportuar në Shtetin e tij amë.TS

Loading...