Duke folur për masat ekonomike të LSDM-së dhe uljes së pagave, kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti ka deklarur se nuk është në rregull që qytetarët të goditen në shportën e tyre.

Ahmeti ka shkuar edhe më tej duke thënë se kjo masë edhe pse i prek qytetarët në shportën e tyre nuk është ndonjë masë që e rregullon ekonominë në vendin tonë.

Loading...