Një mësuese në SHBA akuzohet se ka kryer marrëdhënie seksuale me një nxënës 15-vjeçar në shtëpinë e saj, ndërsa fëmija i saj ishte në shtëpi, thuhet në një raport të policisë.

Ellarea Silva, 34 vjeçe, u arrestuar pas akuzave se ajo kishte kryer marrëdhënie seksuale me të riun, tetë ose nëntë herë verën e kaluar.

Pas komunikimit me emaile, mesuesja e ftoi nxënësin në shtëpinë e saj dhe aty nisi gjithçka.

Fillimisht raportohet se i kishte çuar video dhe mesazhe erotike.

Loading...