5G-ja do të jetë një risi e shpejtë.

Këtë vit, shumica e telefonave Android premium do të kenë lidhje 5G sepse çipi i fundit premium nga Qualcomm mbështet 5G si parazgjedhje.

Kjo është mjaft e nevojshme, pasi 5G thuhet se paralajmëron në një epokë të re të shpejtësive të larta, të përgjegjshme të internetit në telefonat tanë, duke bërë çdo shpejtësi të ngadaltë nga rrjetet e sotme 4G LTE një gjë të së kaluarës.

Telefonat e fundit të Galaxy S20 të Samsung janë ndër të parët që ekzekutojnë në çipin 5G Snapdragon 865, dhe janë tepër të shtrenjtë.

Telefonat inteligjentë në përgjithësi kanë qenë në trend të shtrenjtimit, por të paktën zakonisht ekziston një alternativë më pak e kushtueshme.

Mirëpo, jo këtë herë me formacionin Samsung S Galaxy, dhe kjo po vendos një precedent shqetësues që sugjeron që 5G është vetëm për ata që mund ta përballojnë atë.

Pa dyshim, telefonat inteligjentë janë duke u bërë më të shtrenjtë, por prodhuesit e smartphone-ve si Apple dhe Samsung gjithashtu kanë ofruar alternativa më të lira për t’iu kundërvënë rritjes së çmimeve, ka pasur një iPhone Xr 750 $ për iPhone XS 1.000 dollarë në vitin 2018, iPhone 11 prej $ 750 për iPhone 11 Pro në vitin 2019, dhe Galaxy S10e 750 dollarë për $ 900 Galaxy S10 në 2019.

Loading...