Dje në ora 20 e 40 minuta, 45-vjeçari B.N. nga Tetova, në SPB Tetovë ka denoncuar se në qendrën sportive të shkollës fillore në Tetovë, vajza e tij e mitur ka qenë e sulmuar fizikisht nga një person gjithashtu i mitur, nxënës në të njëjtë shkollë raporton Tetova sot.
Rasti është duke u zbardhur dhe dokumentuar.

Loading...