Të enjten rreth orës 15 e 30 minuta, 54-vjeçari M.P. nga Gostivari në SPB Tetovë ka denoncuar se rreth orës 13.00, në parcelën e shërbimit të karoc-tërhjekësit në Gostivar, ka qenë i sulmuar nga një qen, ku gjatë ikjes është rrëzuar dhe ka marrë lëndime të rënda trupore.
Rasti është duke u zbardhur dhe dokumentuar.TS.

T mobile In article [1]