Në letër është ngritur shqetësimin për mos shitjen e duhanit. Ata thonë se ky është shqetësimi i të gjithë banorëve të Dollnenit për arsye se shumica e tyre ekzistencën e sigurojnë nga prodhimi, respektivisht shitja e duhanit.

Ata thonë se rrezikojnë që duhani tu ngelet i pa shitur dhe kërkojnë zgjidhje nga liderët e partive shqiptare për këtë problematikë.

Loading...