Italia është bërë një nga shtetet më të alarmuara sa i përket koronavirusit në ditët e fundit dhe numri i të prekurve është rritur ndjeshëm.

Autoritetet kanë raportuar një rritje të mprehtë të numrit të çështjeve të konfirmuara gjatë 24 orëve të kaluara, shumica e tyre në rajonet e Lombardisë dhe Veneto.

Shifrat e fundit tregojnë se 12 njerëz kanë vdekur nga virusi, dhe aktualisht ka 400 raste të konfirmuara në të gjithë vendin.

Loading...