Një piton tërhoqi vëmendjen në një shfaqje në Australi kur më shumë se një herë u përpoq të kafshonte mikrofonin, ndërsa gazetarja po regjistronte mesazhin e saj ku bënte apel që t’i linin të qetë gjarpërinjtë.

Gazetarja e Nine Network Sarah Caëte po raportonte ndërsa kishte në shpatullën e saj gjarprin i cili në një moment donte të kafshonte mikrofonin.

“U frikësova shumë pasi kasha frikë mos do të kafshonte dorën time, ndërsa kameramani dhe kujdestari i gjarprit dukeshin tepër të qetë dhe u dukej qesharake ajo situatë”

Pasi u qetësova arrita të bëja filmimet që duheshin për kronikën dhe menjehërë u kërkova që të largonin gjarprin.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...