Një makinë ka shpërthyer në flakë pak momente më parë në Bulevardin ‘Dëshmorët e Kombit’ në Tiranë.

Teksa makina digjet, policët nuk kanë ujë që të bëjnë të mundur shuarjen e flakëve.

T mobile In article [1]

Fatmirësisht drejtuesi i mjetit ka arritur që të dalë në kohë nga makina, dhe nuk ka pësuar lëndime.