LSDM dhe Lëvizja Besa sot pasdite në Muzeun e artit bashkëkohorë e zyrtarizojnë marrëveshjen parazgjedhore për pjesëmarrje të përbashkët në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të caktuara më 12 prill.

Zyrtarizmi i koalicionit parazgjedhor vjen pasi liderët e dy partive, Zoran Zaev dhe Bilall Kasami i kanë harmonizuar qëndrimet rreth programit dhe bartësve të listave zgjedhore.

Loading...