Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka postuar një foto nga festa e organizuar prej Presidentit Hashim Thaçi dhe kryetarin e Skenderajt, Bekim Jashari, me rastin e pritës për shënimin e Pavarësisë, të cilën e ka përcjellë me tekstin e shkurtër: “na tre, ma të fortit”.

Z. Lladrovci duke treguar njohje të hershme me Presidentin Thaçi dhe Kryetarin e Skenderajt, Bekim Jasharin ka shtuar: Po, vërtetë ia kemi ndjerë herët frymëmarrjen lirisë dhe çlirimit. Gëzuar!

Ja postimi i z. Lladrovci:

Në Ditën e Pavarësisë, në pritjen e organizuar nga Presidenti i Republikës, na tre, ma të fortit, pa befasi.
Po, vërtetë ia kemi ndjerë herët frymëmarrjen lirisë dhe çlirimit. Gëzuar!

Loading...