Në këtë takim, Sela ka uruar kryeministrin Kurti për detyrën duke i dëshiruar sukses në realizimin e objektivave qeverisëse.

Në takim është biseduar edhe për zhvillimet aktuale në Maqedoninë e Veriut, me theks të veçantë zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

Lidhur me takimin në fb ka bërë një postim sekretari i ASH-së.

“Me njeriun i cili bëri Revolucion në politikë, me njeriun që luftoi dhe triumfoi mbi të keqen, me Kryeministrin Albin Kurti … për të triumfuar edhe në 12 prill në Maqedoni!”, ka shkruar Taravari.

Loading...