Një grup fetar në Korenë e Jugut është identifikuar si një vatër e koronavirusit, në mes të një rritje të theksuar të rasteve të konfirmuara në këtë vend, kanë njoftuar zyrtarët shëndetësorë.

Infeksionet midis anëtarëve të Kishës Shincheonji të Jezusit, Tempulli i Tabernakullit të Dëshmisë (Shincheonji) lidhen me një grua.

Sekti në qytetin Daegu përbën 30 nga 53 raste të reja të të prekurëve, përderisa zyrtarët kanë paralajmëruar një krizë të paparë.

Koreja e Jugut konfirmoi gjithashtu vdekjen e saj të parë nga virusi, i quajtur Covid-19.

Kina deri më tani ka regjistruar 2,118 vdekje dhe 75,000 infeksione.

Loading...