Një britanike dhe një australian u kapën duke bërë seks në mes të ditës në një plazh në Filipine. Ata nuk ndaluan edhe kur erdhi policia.

Çifti Jasmine Nelly dhe Anthony Carrio, të dy 26 vjeç, u arrestuan në vendin e ngjarjes, por vazhduan historinë e seksit edhe rrugës për në qeli, teksa ishin në sediljen e pasme të makines.

Policia u njoftua për çiftin që po bënte seks në plazhin e ngarkuar me familjarë, mes tyre edhe shumë fëmijë. Çifti ishin shumë të dehur.

Të dy u liruan përkundrejt pagesës dhe pritet të dalin në gjyq më vonë.

Loading...