Shkruan: Prof. Gjyla Çeliku

“Çobani nuk mërzitej kur delet një nga një i kafshonte ujku sepse ai e dinte ndaj kishte një qen të besueshëm që i mbronte. Çobani u dëshpërua kur ujku dhe qeni i tij u bashkuan për të hëngër delet bashkarisht, bile me besë dhe duke promovu Besën shqiptare!
Çobani ishte njeri i pastër, por qeni jobesnik dhe manipulues!
N’fund ujku e hëngër edhe qenin, sepse çobani i nuhati dhe i izoloi. Kështu ngjarja e dhimbshme përfundoi dhe në fund përsëri çobani fitoi edhe pse e pësoi!
#KoalicioniLSDMmeBESË”, ka shkruar opinionistja e mirënjohur shqiptare, Gjyla Çeliku.

Loading...