Ky luan i frikësuar u fotografua në përpjekje për të shpëtuar nga një tufë buajsh të egërsuar.

Mbreti i Xhunglës u ndoqi nga tufa prej 100 buajsh, por arriti të hipë mbi një pemë.

Për shkak të peshës, ai nisi të rrëshqasë. Për fat, buajt u larguan në kohë dhe luani zbriti dhe ia mbathi me të katra.

Pamjet flasin vetë. Ato janë bërë në një park në Kenia.

Loading...