Bashkimit Demokratik për Integrim sot në ora 12:00 në selinë në Shkup do të mbajë Konferencë urgjente për shtyp për arsye të rrethanave me Kovid-19.

Në Konferencë do të flasin zëvendësministri i Shëndetësisë, Armend Arsllani dhe ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi, ndërsa konferencat tjera të paralajmëruara prolongohen për ditë tjetër.

Loading...