Në garën që po zhvillohet në Dubai, karateisti nga Kosova, Orges Arifi, që përfaqëson Shqipërinë, nuk pati fat në gjysmëfinale.

“Orges Arifi u ndal në gjysmëfinale të Premier Ligës që është duke u zhvilluar në Dubai.

T mobile In article 1

Rrugës deri në gjysmëfinale e mposhti garuesin e Australisë, Rumanisë dhe të Kuvajtit, ndërsa ne luftë për finale humbi nga italiani Crescenzo.

Tani Arifi do të luftoj për të bronztën. Pa dyshim ky është rezultat i shkëlqyeshëm i arritur ne mesin e më të mirëve në botë”, njofton Fadili, prindi i Orgesit.