Kryetari i Parlamentit në largim Talat Xhaferi në emisionin “Click Plus” në TV21 në pyetjen se a do të jetë bartës në njësinë zgjedhore 5, tha se këto gjëra janë procedura partiake dhe se subjekti politik është ai që e deponon listën deri te Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve.

Loading...