Nuk u bënë pengesë as mosha, të dashuruar marrëzisht si kurrë më parë.

Një femër 23 vjeçare shprehet se në lidhjen e saj me 52 vjeçarin seksi s’ka qenë kurrë më i mirë më parë. Dallimi në moshë është i dukshëm por kjo nuk e bënë atë të ndaloj së dashuruari partnerin e saj.

Laura-Marie Jenks është në lidhje me David Oliver. Ajo nuk e do vetëm maturin e tij por edhe jetën seksuale me të, raporton “Daily Star”, transmeton lajmi.net.
Qifti kanë shumë gjëra të përbashkëta dhe Laura ka thënë se ka një interes të veçantë për partnerin e saj shumë më të madh në moshë.

Ajo tha se është shumë më ndryshe të jesh në lidhje me dikë që nuk është në moshë të njëjtë. David është duke më mësuar që të jem tjetër person.

Gjithashtu edhe David është shprehur se është shumë i kënaqur me partneren e tij. Unë asnjëherë nuk jam martuar apo kam pasur fëmijë, jeta me Laurën është ndryshe, tani ajo është jeta ime.

Loading...