Një shqiptar i LSDM-së i cili kishte nxjerr librezë i ka dhënë fund sonte duke grisur atë e duke dërguar mesazhe mosbesimi ndaj politikave dhe mashtrimeve të kreut të partisë Zoran Zaev, përcjell TS.

Suad Memedi është emri i anëtarit i cili i ka dhënë fund partisë së Zoran Zaevit ku në 2017 ai ka shpresuar se me ardhjen e LSDM-së në pushtet do të ndryshojë gjendja e shqiptarëve dhe qytetarëve të Maqedonisë së Veriut.

Siç duket Memedi i ka humbur shpresat, pasi shqiptarët janë edhe më keq që nga koha e regjimit të Gruevskit, pasi ka vendosur që të gris dhe mos  tia  jep votën sërish me 12 Prill.

Ndryshe Maqedonia e Veriut ditë më parë u rradhit në vendin e funidt për luftën kundër Korrupsionit që do të thotë se Zoran Zaev nuk e shpëtoi Maqedooninë siç premtote, por e varfëroi edhe më shumë./TS/