Komunikologu Sefer Tahiri, i ftuar në emisionin “Programi 200” në Alsat, tha se në dekadën e fundit politika ka gjetur formulën më të lehtë për t’u animuar votuesi. Sipas Seferit, politika është marrë me çështjen e NATO-s, me marrëdhëniet ndëretnike me ngjarjet e Kumanovës dhe energjia është harxhuar me këto çështje, pa lënë energji për analiza të problemeve të tjera si për shembull përse në Maqedoni duhet të ketë 28 fakultete juridike.

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getUTCFullYear()+D.getUTCMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();
Global