Një police është nën hetim pasi ishte kapur e dehur duke bërë seks në një banjo gjatë orarit të punës.

Brandi Sanchez, 39 vjeçe dhe i dashuri i saj u gjetën në tualetet e grave “të angazhuara në ndërveprime seksuale” nga dy oficerë të tjerë femra të Premten, sipas një raporti të policisë.

Sipas raportit të policisë, Sanchez ishte kapur në orën 6.40 – pesë minuta para se të përfundonte turnin.

Ajo nuk ishte e armatosur “nuk ishte në gjendje të intervistohej për shkak të alkoolit”, thuhej në të dhënat e departamentit.

Loading...