Sektori për Punë të Brendshme Tetovë- Departamenti për Punë të Brendshme Gostivar, dje (14-janar) deri në prokurorinë Themelore Publike Gostivar, ka dorëzuar kallëzim penal kundër 29-vjeçarit D.J. nga Shkupi, për shkak të bazave të dyshimit se ka kryer vepër penale ,,Prodhim i paautorizuar dhe lëshim në përdorim të drogave narkotike, substancave psikotrope dhe prekusorëve” informon Ts.mk.
Personi D.J. dyshohet se gjatë këtij muaji, nga Republika e Shqipërisë ka blerë sasi më të madhe të hashashit, rrëshirës së hashashit dhe vaj hashashi, të cilat ka planifikuar që ti shes në Shkup dhe në qytete tjera në vend.
I njëjti më 13-janar të këtij viti, rreth orës 19.00 është privuar nga liria në rrugën magjistrale Gostivar -Kërçovë, kurse gjatë kontrollit ë veturën e tij ,,Folkcvagen Golf” me targa të Shkupit, janë gjetur dy shishe të mbushura me vaj kanabisi.
Gjykatësi me procedurë paraprake, në Gjykatën Themelore- Gostivar, dje (14-janar) ka caktuar masë paraburgimi me afat prej 30 ditësh, me ç’rast personi D.J. është transferuar dhe dorëzuar në burgun e Shkupit.

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getUTCFullYear()+D.getUTCMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();
Global