Një objekt hotelerik është përfshirë nga zjarri në rrugën “Tome Pure” në Butel në pronë të A.S, si dhe një automjet transportues “Reno master”, pronë e N.S (52) nga Shkupi, i cili ka qenë i parkuar në afërsi.

Siç kumton MPB, rasti është paraqitur mbrëmë, në orën 01:15. Nga zjarri është përfshirë pjesa e pasme e objektit në të cilin ka pasur goma të vjetra prej automjeteve, konstruksion të çatisë dhe hapësirë ndihmëse.

Zjarri është lokalizuar prej ekipeve të Brigadës zjarrfikëse Shkup, të lënduar nuk ka, ndërsa është kryer edhe ekspertizë.