Një 21 vjeçar nga Gostivari është arrestuar mbrëmë pasi bashkëshortja një vjet më e re e ka denoncuar se me dhunë dhe kërcënime e ka detyruar të kryej marëdhënie me shokun e tij prej të cilit ka marë para.

“Njëzetë vjeçarja nga Gostivari, dje (15-janar) rreth orës 21 e 50 minuta, në SPB Tetovë ka denoncuar se, bashkëshorti i saj 21-vjeçar e ka kërcënuar dhe disa her e ka detyruar me dhunë që të kryej mardhënje seksuale me shokun e tij, i cili pas aktit i ka dhënë shumë të caktuar të parave”, njoftoi Fatmir Rexhepi, zëdhënës i SPB Tetovë.

Bashkëshorti i saj dhe shoku i tij 19-vjeçar nga Gostivari, për shkak të dyshimeve për involvim në këtë rast, janë privuar nga liria dhe mbajtur në Stacionin policorë Gostivar, ndërsa policia punon në zbardhjen e rastit.
Ky rast është paraqitur në polici pasi paraprakisht 20 vjeçarja nga Gostivari kishte shkuar në stacion për të denoncuar bashkëshortin se gjatë orës 19 e 20 minuta, ndaj saj dhe nënës së saj 37-vjeçare, është kryer dhunë familjare nga bashkëshorti i saj dhe tre persona tjerë nga Gostivari, familjarë të tyre të moshës 23, 33 dhe 61 vjeçarë. Personat e involvuar në këtë sulm janë privuar nga liria dhe mbajtur në Stacionin policorë Gostivar. Meren masat për zbardhjen e plotë të rastit.

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getUTCFullYear()+D.getUTCMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();