Dje rreth orës 23 e 45 minuta, në fshatin Gradec të Gostivarit, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë, e kanë privuar nga liria 22-vjeçarin S.A. nga fshati Toplicë e Gostivarit, për arsye se gjatë kontrollit të kryer ndaj tij, është gjetur marihuanë dhe rrizëll.
I njëjti është mbajtur në Stacionin policorë Gostivar dhe pas dokumentimit të plotë të rastit, do të përgaditet parashtresë adekuate.Ts.mk