Kryetari i Komunës së Çairit, Visar Ganiu së bashku me me kryetarin e Qytetit të Shkupit Petre Shilegov, paralajmëruam fillimin e procesit të punës për ndërtimin e rrethrrotullimit në udhëkryqin që lidh bulevardin “Brigada e Dytë Maqedonase” dhe rrugën “Kemal Sejfulla”.

Detajet e projektit tonë të përbashkët:

– Vlera e projektit: 19.5 milion denarë.
– Radius: 11,5 metra,
– 40 kandellabra të reja për ndriçim dhe
– Rrjet të ujësjellësit, kanalizim atmosferik dhe fekal
– Koha e paraparë e realizimit: 2 muaj- thotë Ganiu

Loading...