Biologu dhe mjeku shqiptar Hetem Ramadani, ka deklaruar se njerëzit në botë vd*esin më së shumti në hënave në ora 9 të mëngjesit.
Ai ka dhënë një arsye interesante për këtë.

“Njerëzit zakonisht vikendin e kalojnë me familjarë dhe kënaqet me ta duke larguar stresin dhe duke u ndjerë më të shoqërueshëm. Mirëpo kur të hënë zgjohen herët për të shkruar në punë për shkak të stresit njerëzit pësojnë infarkt në atë kohë. Kjo ndodh edhe kur e shohin shefin e tyre në punë” ka sqaruar ai.

Ai tregon se në Kinë, vdekjet më së paku ndodhin në muajin kur është viti i ri kinez për shkak se njerëzit nuk kanë obligime të punës dhe janë sa më larg stresit.

Loading...

Comments are closed.