Sa herë shikojmë një foto të bukur,mendojmë se personat në të janë fotozhenikë apo fotografi ka qenë shumë profesionist.

Në fakt, asnjëherë nuk imagjinojmë prapaskenat që mund të ketë realizimi i fotos perfekte. Duhet gjetur vendi i duhur, momenti i duhur, drita e duhur dhe personazhet e duhura që pranojnë çfarëdolloj sakrifice për të realizuar foton e ëndrrave të tyre.

Sidomos nëse bëhet fjalë për albumin e martesës, atëherë duhet të dini se nusja do të jetë gjithmonë gati për të plotësuar çdo kërkesë të fotografit. Vajza delikate, kthehet menjëherë në një “sportiste olimpiade” dhe po i njëjti përkushtim, pritet edhe nga të pranishmit e tjerë në set.

Për të kuptuar më mirë se për çfarë po flasim, shikoni galerinë e fotove që kemi përzgjedhur.

T mobile In article [1]