Zëvendës kryeministri për Çështje Evropiane i Republikës së Maqedonisë së Veriut Bujar Osmani e ka quajtur një ditë pikëlluese për popullin turk pas tragjedisë së tërmetit me shumë viktima dhe të plagosur informon Tetova sot.

Ky është postimi i Osmanit :

Ditë pikëlluese për Turqinë mike e përballuar me pasojat e tmerrshme të tërmetit shkatërrues. Ngushëllime për familjet dhe të afërmit e viktimave, me dëshirë të sinqertë për shërim të shpejtë të të lënduarve. Në jemi vend solidar, dhe Qeveria jonë do ti vendos në dispozicion të gjitha mekanizmat për t’ju ndihmuar miqve tanë

Loading...

Comments are closed.