Ky është momenti i adhurueshëm që një qen ‘u varros’ në një grumbull të madh dëbore ndërsa pronari i tij po pastronte ballkonin prej saj.

Pamjet tregojnë një qen të bllokuar në një grumbull dëbore me kokën jashtë në Kolorado.

Pronari i tij, i cili ka qëndruar në majë të shkallëve, pastron borë në një mënyrë të ngadaltë metodike.

Ai mbledh një sasi të madhe e shtyn përpara dhe ajo bie poshtë në kokën e qenit të vogël.

Ndërkohë qeni, me origjinë nga Alpet Zvicerane, shikon rreth e rrotull dhe nuk duket i mërzitur nga dëbora që bie.

Ndërsa dëbora bie poshtë tij befas, ballkoni dhe kati i zbukurimit gradualisht pastrohen.

Momentet më vonë, ai kërcen përpara dhe shkëputet nga grumbulli i madh.

Loading...