Një punëtor ndërtimi është vënë në një situatë të bezdisshme me këmbët e mbështjella rreth një shtylle, pasi shokët e tij të punës i bëjnë një rreng.

Pamjet tregojnë se ndërtuesi ‘është lidhur’ pas një shtylle metalike në Darlington, Qarku Durham.

Shoku i tij postoi videon dhe tha: ‘Shoku im i punës ishte i bindur se do ishte në gjendje të dilte nga ajo, por gaboi’.

Dhe shokët e tjerë të punës po ashtu kanë qeshur në histeri ndërsa ndërtuesi përpiqet të ngrihet lart nga toka kur nuk mund të zgjidhë këmbët nga shtylla metalike.

T mobile In article 1

Një ndërtues përpiqet ta ngrejë lart, por këmbët e tij mbeten të nyjëzuara rreth shiritit.

Ai thotë: ‘Ti po më këput kyçin e këmbëve!’

Në fund ai ka mundur të lirohet falë ndihmës së kolegëve që i punuan këtë rreng.