Një rast i pazakontë ka ndodhur në rrugët e Anglisë.

Një shofer i kamionit e ka shtyrë një makinë më të vogël disa metra nëpër rrugë dhe nuk arriti të e vërej atë, përkundër se shoferët tjerë po i binin sirenës për t’ia tërhequr vëmendjen.

Incidenti dramatik është incizuar nga kalimtarët e rastit.

Shoferët tjerë arritën më në fund të i tërheqin vëmendjen kamionistit dhe kështu i shpëtojnë jetën personit që ishte në makinën më të vogël të zezë.

Ndër shoferët tjerë që paralajmëronin shoferin ishte edhe kengetarja Ellie Goulding.

Ajo tregoi se shoferet tjerë menjëherë reaguan kur ndaloi kamioni dhe kontrolluan gjendjen e dy personave te perfshire ne aksident.

Shoferi me vone betohej se nuk e e kishte pare veturën me te vogël nen makine.

“Sinqerisht nuk e pashe ate. Me besoni”, tha ai.

Loading...