Një sulm me armë në një shkollë është regjistruar ditën e sotme (2 dhjetor) në Wisconsin në SHBA.

Raportohet se policia arrestoi agresorin menjëherë pas të shtënave.

Nga raportimet paraprake, autoritetet bëjnë me dije se një djalë është shtruar në spital për shkak të disa plagëve të marra por është jashtë rrezikut për jetën.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...