Dje (13-dhjetor) në ora 15 e 50 minuta, 23-vjeçari E.F. nga Tetova ka denoncuar se rreth ores 13 e 15 minuta në rrugën e ,,Ilindenit”në Tetovë, në afërsi të një objekti hotelerik ka qenë I sulmuar fizikisht nga dy persona të panjohur, me të cilët kanë qenë bashkë edhe persona tjerë.
Merren masat dhe aktivitetet për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit.

T mobile In article 1