Kryetari i komunës së Bogovinës, Albon Xhemaili nga radhët e Aleancës për Shqiptarët nuk pranon të ndryshohet emri shkollës së fshatit Novosellë e cila mban emrin “11 Oktomvri”.

Propozimi ka ardhur nga keshilltari i Levizjes Besa Fikret Bafqari.

Më poshtë ju sjellim edhe kërkesën dhe propozimin:

Loading...