Për shkak të reshjeve intensive të borës në orën 18.20 për shkaqe parandaluese vihet ndalesa për komunikacion për automjete të rënda transportuese në aksin rrugor Mavrovë – Dibër dhe aksin rrugor Gostivar – Strazhë – Kërçovë, informojnë nga LAMM.