Tashmë të gjithë i njohim se cilët do të jenë pjesmarrësit në Festivalin e Këngës në RTSH.

Nga Elvana Gjata, Bojken Lako, Robert Berosha, Renis Gjoka, Kastro Zizo, Arilena Ara etj, një numër i madh artistësh të mirënjohur do të konkurrojnë për vendin e parë.

Dhe pritja për të dëgjuar këngët e artistëve që konkurrojnë në Festivalin e RTSH-së morri fund.

Disa prej këngëve janë publikuar pak minuta në Youtube dhe ju mund t’i dëgjoni disa prej tyre më poshtë.

T mobile In article [1]